P5

Els nens i nenes de P-5 som els més grans d’Educació Infantil. Tenim molta il·lusió per descobrir i aprendre moltes coses i sabem que aquest any ens hem d’esforçar molt per aprendre i fer-nos més grans.

Estem molt contents de començar a llegir i a escriure i per això ja tenim el nostre primer llibre de lectura que el podem compartir amb la nostra família. A més a més entre tots ens estem inventant un conte sobre la nostra amiga, l’Aris.

Aquí fem treballs i experiments molt divertits, que ens ajuden a aprendre més. També ens agrada descobrir com som nosaltres i el nostre entorn. Ens agrada molt treballar la plàstica per intentar cada vegada ser més creatius. Tot això ens ajuda a créixer com a persones que volem aprendre cada dia una mica més.
També et pot interessar...

Proposta Educativa Vedruna

La Proposta Educativa Vedruna és el marc de referència que serveix com a base per a desenvolupar l'activitat educativa a totes les escoles Vedruna ...

llegir més »

Estil educatiu Vedruna

Davant els fets que s'estan produint aquests dies entorn al Parlament de Catalunya la Fundació Vedruna Educació mostra la seva convicció per educar...

llegir més »