Notícies

Teatre de 4t d'ESO

Els alumnes de 4t d’ESO han representat avui dimecres dia 24 de maig l’obra de teatre Robin Hood, dirigida per Josep Del Rey i Roser Ramon, dins de la Mostra de teatre escolar de Sabadell.

La següent representació es farà també al Centre Cívic de Sant Oleguer el divendres 26 de maig a les 20 hores, per pares i familiars. Els diners recollits amb les entrades seran pel viatge de fi de curs a Mallorca.

Els directors de l’obra fan una valoració molt positiva de la representació i estan molt satisfets pel treball realitzat i la gran il·lusió amb que els alumnes han participat. El teatre els ha servit per treballar moltes competències, però el més important és l’esperit cooperatiu que els ha dut a crear un ambient màgic i divertit on tot el grup s’ha unit.  

Robin Hood és una obra musical i d’aventures inspirada en la famosa llegenda anglosaxona. Explicada a través de quatre joglars ens endinsarà en un munt d’aventures on trobarem sentiments tan forts com l’amistat, la justícia i la solidaritat.